Онлайн TV FM радіо FM пауза

«Франківськ-2» взяв реванш у «Рівне-2». Відео

markus spiske bfphccvhl6e unsplash 2 - «Франківськ-2» взяв реванш у «Рівне-2». Відео - rai.ua Новини

Баскетбольна команда «Франківськ-2» зустрілась із командою «Рівне-2». Регулярний чемпіонат жіночої Вищої ліги продовжився матчами в Групі 2 у Рівному та Львові. Ця гра мала визначити головного фаворита на перше місце за підсумком регулярного чемпіонату.

В Івано-Франківську восени команди обмінялись перемогами. Напередодні рівненська команда виграла 77:72, тому Франківській команді потрібно було перемагати. І їм це вдалося.

«Ще ми могли вирішити своє завдання у першій грі, тому що дівчата програючи мінус п’ятнадцять відігрались і вже програвали одне очко. На жаль, Таня Гаїв не забила з-під кільця і в підсумку ми поступилися. Ми добре передивилися цю гру, вивчили та розібрали «Рівне» і вийшли на наступний день зовсім іншою командою», – каже головний тренер «Франківськ-ПНУ-ДЮСШ-2» Юрій Процюк.

Зі старту матчу франківська команда заволоділа ініціативою. У другій чверті оформила двозначну перевагу і ні на мить не змусила сумніватись у своїй підсумковій перемозі. Анастасія Шепелюк у переможців набрала 33 очка, а Анна Шахватова оформила дабл-дабл з 12 очок та 10 підбирань. У Рівного Олександра Тинщук відзначилась 23 очками, а Ангеліна Григорук дабл-дабл із 14 очок та 14 підбирань.

«У захисті побудували гру десь трохи несподіванка, бо наш захист для Рівного. Вони не могли впоратися з цим і за рахунок цього ми здобували перевагу і здобули перемогу. Команда «Франківськ-2» вийшла на перше місце у Вищій лізі», – наголошує головний тренер «Франківськ-ПНУ-ДЮСШ-2» Юрій Процюк.

У заключному турі регулярного чемпіонату команда Юрія Процюка зіграє на початку квітня на виїзді із «Київ-Баскет-2».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua