Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківець знайшов заржавілий артилерійський снаряд під час прибирання горища. Відео

Новини

Днями франківець, прибираючи горище, знайшов заржавілий артилерійський снаряд.

Багато мотлоху, пляшок і навіть боєприпаси – такі знахідки можна відкопати на звичайнісінькому горищі у  житловому будинку. Так сталося із Ярославом, який хотів навести лад  у невеличкому приміщенні під дахом. 

Знахідка на горищі шокувала мешканців будинку. Пан Ілля каже, не розуміє, чому саме жителі будинку мали розбирати гори сміття.

І справді, даний будинок знаходиться на обслуговуванні у комунального підприємства  “УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ “КОМФОРТНИЙ ДІМ”. У телефонній розмові її директор Василь Скиданчук розповів, що послуги  компанія  надає, але  ті, які були проплачені і замовлені самими мешканцями. Прибирання наразі не входить у цей список, відповідно чистота лежить на плечах у жильців.

У Департаменті інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради підтверджують, за благоустрій будинку перш за все відповідають його мешканці.  

У свою чергу рятувальники  наголошують бути обережними і при виявлені невідомих предметів, які можуть нести загрозу для життя одразу повідомляти у відповідні служби.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua