Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї розвивають новий вид спорту – флорбол. Відео

Новини

У спортивному комплексі приміської до Коломиї Королівки відбувся турнір аматорської ліги Флорболу України. Участь в заході взяли 4 команди. А також на цьому ж майданчику провела свій тренувальний збір і юнацька збірна України із цього виду спорту в категорії U-19.

До Коломиї приїхали флорбольні команди зі Львова, Новояворівська, Переяслава та Києва. Цей вид спорту набирає популярності в Україні. Коломиянин Юрій пояснює, чому саме так:

«Це такий досить не травматичний вид спорту. Ним можуть займатись теж діти. Ми в Коломиї протягом трьох років починаємо розвивати цей напрямок. Маємо зараз плани створити гуртки в наших школах. Зокрема у нас уже є у ліцеї №9 група дітей, які займаються флорболом. Маємо зараз і дорослу команду, яка виступає у першій Лізі».

На полі в одній команді можна побачити чоловіків і жінок, дітей та дорослих. Валентина Червінка із Новояворівська. Вона воротар, грає одразу за дві команди: за команду дітей і за дорослих.

флорбол у коломиї

Олександр Брикульський на змагання прибув не як віце-президент спортивного комітету України, а як гравець київського флорбольного клубу.

Українська збірна із флорболу U-19 також два дні мала нагоду тренуватися на Коломийщині. На зборі були присутні 24 гравці та 5 представників тренерського штабу. Тепер флорболісти частіше приїжджатимуть на Прикарпаття.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua