Онлайн TV FM радіо FM пауза

З благодійним ярмарком і концертом у Бурштині відзначили День енергетика. Відео

Новини

Професія, що стала особливо помітною в час війни. З початком повномасштабного вторгнення Бурштинська ТЕС неодноразово зазнавала ракетних обстрілів і енергетики долали аварійні ситуації та відновлювали електропостачання.

«Наші люди разом з ДСНС рятували обладнання. Відновлювали разом з партнерами, разом з громадами і друзями, хто нам завжди допомагає. Сьогодні професія енергетика дуже важлива для країни, бо ми несли і будемо далі нести світло і тепло людям», – коментує директор ДТЕК Бурштинська ТЕС Вадим Сімаков.

Діяльність енергетиків можна зрівняти з військовими та рятувальниками, адже тільки спільними зусиллями можна боротися з викликами, спричиненими війною.

«Війна об’єднала всі служби в одне ціле, де ми спільними діями реагуємо на ті виклики, які дає нам сьогодення. Звичайно, що професія енергетика тісно пов’язана з нашою службою. Добровільні пожежні дружини перші реагують на надзвичайні ситуації, які притаманні сьогоднішній ситуації. Неодноразово на Бурштинській ТЕС ми ліквідовували наслідки ракетних атака і надзвичайних ситуацій», – каже заступник начальника ГУ з реагування на НС Віталій Федунків.

До того ж, розвиток енергетичної інфраструктури неабияк впливає на економіку нашої держави. За словами голови Бурштинської громади, вони й надалі працюватимуть аби забезпечувати прикарпатців світлом та теплом.

Також, під час святкування Дня Енергетика у Бурштині провели благодійний концерт та ярмарок.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua