Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прощук на форумі “Україна-30. Екологія” запропонував шляхи вирішення проблем водної галузі. Відео

Новини

Голова підкомітету з питань охорони і раціонального використання водних ресурсів екологічного комітету Верховної Ради України Едуард Прощук виступив на Всеукраїнському форумі «Україна-30. Екологія» в панелі про водні ресурси України.

Вода – це національне багатство України та одна з основ економічного розвитку. Про це  на Всеукраїнському форумі «Україна-30. Екологія» заявив нардеп від Калущини Едуард Прощук.

Серед основних проблем у водній галузі народний депутат виокремив: критичне недофінансування водогосподарської галузі, застарілі очисні системи радянської доби, які потребують оновлення  адже справляються зі своїм функціоналом.

Згадав Едуард Прощук і про  питання Домбровського кар’єру. Адже саме нардеп став ініціатором міжвідомчої комісії, яка розпочала свою роботу в цьому напрямку.

 Також урядовець  наголосив, що президентом вже підписано Указ «Про виклики і загрози національній безпеці України в екологічній сфері та першочергові заходи щодо їх нейтралізації». Цей указ покликаний захистити навколишнє природне середовище, перезавантажити не тільки водну сферу, а й всю екологічну політику та оновити підходи до використання природних ресурсів в країні.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua