Онлайн TV FM радіо FM пауза

Дві сім’ї переселенців отримали нове житло в Коломиї. Відео

Новини

На позачерговій сесії Коломийської міської ради двом сім’ям, які вимушено переселилися зі Сходу, вручили ключі від квартир. Житло для переселенців вдалося придбати завдяки підтримці державного бюджету.

70% вартості житла оплатила держава, 30% – місцевий бюджет. Про це нашим коломийським журналістам повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Державним коштом вимушеним переселенцям зі Сходу України придбали житло. Олена Єгорова з Луганщини. Там залишилися її батьки. Тепер жива тільки мама. Жінка каже, що повертатися назад не хоче, тим паче, що отримала вже житло.

Людмила Лазарєва теж із Луганщини. В Коломиї вже понад 7 років. Каже, що місто над Прутом стало для неї рідним.

Опікується такими людьми у Коломиї громадська організація “Фенікс”. Її керівниця Ольга Золотарьова каже, що ці квартири – це спільна робота організації та влади.

Зі слів міського голови, він безмежно радий, що вдалося допомогти цим двом сім’ям знайти нову оселю в Коломиї. Впевнений, що влада зможе в бюджеті на 2022 рік закласти ще кошти для покупки житла для переселенців.

Тепер у міській раді певні, що разом із державою громада придбає більше квартир для людей, які вимушено покинули свій дім через російську агресію.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua