Онлайн TV FM радіо FM пауза

Дві ДТП трапились на Івано-Франківщині: загинула одна людина

Новини

17 вересня на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася в Яблунівській територіальній громаді. Відомо, що близько 04:30 ранку на ділянці автошляху Яблунів – Делятин 20-річний водій автомобіля «GEELY MEPLE» не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини дороги, де автомобіль перекинувся. Керманич отримав тілесні ушкодження та помер на місці. Пасажирів в транспортному засобі не було.

А в селі Саджавка, Коломийської ТГ, відбулося зіткнення транспортних засобів. Правоохоронці, що виїхали на місце, встановили, що 51-річний водій автомобіля «Volkswagen Jetta», здійснюючи маневр розвороту допустив зіткнення із мотоциклом, який рухався навпроти по головній дорозі. 49-річного мотоцикліста з тілесними ушкодженнями доставлено до місцевої лікарні. Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння. Результат – тверезий.

Правоохоронці вкотре закликають водіїв бути пильними на дорозі. Неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісного режиму та дистанції, а також правил маневрування.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua