Онлайн TV FM радіо FM пауза

Душевно та дзвінко пройшов ІV фестиваль “Дністрова хвиля” у Бурштині

Новини

Душевно та дзвінко.На території релігійно-історичного комплексу “Гора над Дністром” у с. Новий Мартинів відбувся ІV фестиваль духовної та патріотичної пісні “Дністрова хвиля”. Серед учасників: вокальні ансамблі, окремі виконавці та дуети як з Бурштинської, так і сусідніх Рогатинської та Галицької громад.

Фестиваль духовної та патріотичної пісні “Дністрова хвиля”  започаткував міський голова Бурштина Василь Андрієшин. Музика та молитва  мають неймовірну силу об’єднувати людей навколо спільних ідеалів, каже о. Дмитро Шмігель. Він переконаний, що духовно-патріотичні пісні нагадують нам про велич та значущість нашого минулого, надихають вірити в світле майбутнє.

Зі сцени для глядачів лунали як народні і повстанські пісні, так і сучасні. Та публіка мала можливість насолодитись не тільки духовним, але і фізичним, адже на фестивалі можна було поласувати і смачними стравами. Родзинкою стали традиційні опільські голубці.

Відвідувачка фестивалю, вчителька історії Ірина переконана, що популяризувати своє, українське, завжди на часі.

Також на гостей чекали цікаві локації: козина лісова ферма, фотозони, виставка опільських рушників, ярмарок, розважальні майданчики для дітей.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua