Онлайн TV FM радіо FM пауза

КП «Долинські ринки» вперше за 16 років облаштувало власне комунальне приміщення. Відео

Новини

Очільник Долинської територіальної громади Іван Дирів здійснив виїзну нараду на території комунального підприємства “Долинські ринки”. Котре не так давно облаштувало власне приміщення з лабораторією для держконтролю якості продукції.

Територію розширили на 1000 квадратів під забудову споруд для підприємців. Одним із завдань міського голови було будівництво власного приміщення лабораторії для здійснення перевірки харчових продуктів:

«До цього часу ми були у орендованих приміщеннях і це було незручно для наших працівників і лабораторії. На даний час лабораторія знаходиться в адміністрації ринку, де були створені усі умови для її роботи, дотримання всіх норм. Також адміністрація ринку стала повністю незалежною від орендодавців і ці кошти, які ми платили за оренду, ми можемо спрямовувати на розвиток ринку»

Вперше за 16 років підприємство облаштувало власне комунальне приміщення «Долинські ринки»

Лабораторія здійснює обов’язковий ветеринарно-санітарний контроль продуктів тваринного та рослинного походження на наявність  бактерій. Тільки після цього його клеймують та допускають до реалізації з виданням експертного  висновку.

А ще КП «Долинські ринки» стежить за дотриманням ветеринарно-санітарних правил торгівлі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua