Онлайн TV FM радіо FM пауза

Долинська багатопрофільна лікарня може залишитись без світла. Відео

Новини

Долинська багатопрофільна лікарня може залишитись без світла вже з 6 травня.

Про це йдеться в офіційному повідомленні «Прикарпаттяобленерго». Знеструмлення медичного закладу є вимушеною дією, кажуть енергетики,. Причина – борги лікарні за спожиту електроенергію на суму майже 107 тисяч гривень та заборгованістю за розподіл електроенергії на майже 200 тисяч гривень.

Ще 22 грудня Калуська районна рада прийняла рішення про передачу до комунальної власності Долинської міської ради КНП «Долинська багатопрофільна лікарня» Долинської районної ради Івано-Франківської області. Однак до сьогодні Долинська міська рада не прийняла відповідне рішення про прийняття у комунальну власність Долинської міської ради даний лікувальний заклад.

Натомість голова Долинської міської ради Іван Дирів зазначає, що передане не все майно. Слід зазначити, що дане приміщення стоїть пусткою вже 2 роки, а на території Долинської багатопрофільної лікарні є ряд споруд, які не використовуються, або використовуються в повній мірі. Ще однією причиною того, що Долинську лікарню до цього часу не взяли на баланс, за словами Івана Диріва, є невчасне підписання передавальних актів з боку Калуської районної ради.  

Голова Калуської районної ради Михайло Лаврів стверджує, що ніяких затримок із підписанням актів немає. Проблема полягає ще й у тому, що, відповідно до листа  «Прикарпаттяобленерго», 6 травня у проміжку між 11:00 та 17:00 електропостачання комунальному підприємству «Долинська багатопрофільна лікарня» буде припинено. Голова Долинської міської ради називає дану проблему надуманою.

Щоб вирішити конфліктну ситуацію члени комісії Калуської районної ради з питань охорони здоров’я, соціальної політики та захисту прав учасників АТО/ООС провели на базі Долиської лікарні позачергове засідання.

Долинський міський голова Іван Дирів запевнив, що питання прийняття «Долинської багатопрофільної лікарні» у комунальну власність громади винесуть на чергове засідання сесії міської ради.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua