Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську влаштували святкові обіди для нужденних. Відео

Новини

Різдво для кожного. Доброчинці Спільноти святого Егідія влаштували святкові обіди для нужденних, самотніх, і тих, хто немає домівки. До благодійної акції долучились й в Івано-Франківську. Охочих скуштувати різдвяних страв – багато.

У святковий зал один за одним прибувають старенькі. Кожен поспішає зайняти місце ближче до сцени. І за лічені хвилини вже ніде яблуку впасти. Запрошення на різдвяний обід радо прийняла й пані Олена. Вона  – вдова. Розповідає, живе сама і ледве зводить кінці з кінцями.

Відчути дух Різдва та скуштувати святкові страви прийшов Любомир. Чоловік розповідає, колись розлучився і поїхав за кордон на заробітки, а там його обікрали. А нині він живе в будинку нічного перебування.

Такі різдвяні обіди для бідних, одиноких, чи просто тих, хто опинився в складних життєвих обставинах,  доброчинці Спільнота святого Егідія організовують вже 15 років поспіль. Її учасник Іван Харук каже, кількість нужденних щоразу збільшується.

Такі різдвяні обіди для бідних влаштували не лише в Івано-Франківську, а й у Львові та Києві.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua