Онлайн TV FM радіо FM пауза

Виходити на міське озеро у Калуші заборонено через тонку кригу

Новини

Глибинна озера більше 2 метрів, є місця з намулом. У будь-який момент лід може тріснути. Працівники парку намагаються контролювати ситуацію, але зазвичай людно на озері стає в той час, коли робочий день працівників закінчується. Навколо озера були розміщені обмежувальні стрічки, але охочі повеселитися їх зривають.

Пише РАІ з посиланням на голову Калуської громади Андрія Найду.

«У ході ранкового об’їзду пройшовся нашим парком. Найбільше викликає занепокоєння те, що наші юні мешканці часто вдаються до зимових розваг на озері. При цьому нехтуючи власною безпекою. Лід не є настільки міцним, щоб там можна було прогулюватися, або ж кататися на санках», – йдеться у дописі голови громади.

Муніципальна інспекція двічі на день навідується в парк і надалі будуть посилено тримати на контролі ситуацію. Адже безпека мешканців громади, а особливо дітей – це першочергово, – запевнив Андрій Найда.

«Але, все ж, просимо батьків контролювати те, як ваші діти проводять своє дозвілля. Зимові розваги повинні бути в першу чергу такими, що не несуть небезпеки здоров’ю та життю».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua