Онлайн TV FM радіо FM пауза

До Дня Соборності в Івано-Франківську пройшла акція «Україна Єдина». Відео

Новини

Україна Єдина. Під такою назвою в середмісті Івано-Франківська провели акцію до Дня Соборності. Під час акції перехожі мали змогу поскладати карту-пазл та пограти у дартс. А також пройти соціальне опитування від Департаменту молодіжної політики.

«Ефективна молодіжна політика повинна ґрунтуватися на певній доказовості. Для нас це знання про те, які є потреби у молоді. Яку проблематику вони бачать, що вони хочуть, що є їхніми цінностями, які є їхні бачення нашої держави, нашої громади, політичні вподобання і тому подібне. Тому проводячи будь-які акції, особливо на пам’ятні дати, ми паралельно опитуємо молодь про те, які потреби мають. І проводячи будь-яку діяльність, проводимо моніторинг – наскільки ми досягаємо тих результатів, які від нас очікує наша цільова аудиторія», – розповіла начальниця відділу молодіжної політики Мар’яна Циганин.

Також, каже Мар’яна Циганин, якщо молоді люди не знають які є інструменти, щоб співпрацювати з владою та  впливати на управлінські рішення – це не проблема. Адже про це департамент теж інформує. Майже пів року працює у цьому напрямку і молодіжний центр «РУХ».

«П’ятий місяць як вже працює наш молодіжний центр, проходять різні акції та  волонтерські різні заходи. Де можна організувати водночас і свій власний захід, якщо є ідея. Людина може прийти сміливо до нас, ми допоможемо її реалізувати задум. Водночас можемо щось порекомендувати і надати приміщення, для того щоб провести цей захід», – розповів працівник молодіжного центру «Рух» Михайло Дакус.

«Ми єдині і в цьому наша сила», зазначає директор департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко. Тому, каже, пріоритетом роботи у 2024-му році є єдність молодіжної спільноти та допомога одне одному.

«Ми плануємо  в цьому році провести серію різноманітних спортивно-масових заходів. І молодіжних заходів, які якраз пов’язані з об’єднанням людей. Ми хочем звернути увагу на сім’ї військовослужбовців, на їхню реабілітацію, на внутрішньо переміщених, на молодь з сіл Івано-Франківської міської ради. Адже у нас 18 сіл міської ради. Є великий потенціал молодих людей, яких ми хочемо долучити до молодіжної роботи, і таким чином, щоб вони стали активними, цікавими і розкривали себе».

Інформаційно-ознайомчу акцію «Україна Єдина», організатори приурочили до дня Соборності України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua