Онлайн TV FM радіо FM пауза

Мрії дитини своїми руками: в Івано-Франківську стартував конкурс із благодійною метою. Відео

little girl reading book with teddy bear floor concept relaxation friendship 1 - Мрії дитини своїми руками: в Івано-Франківську стартував конкурс із благодійною метою. Відео - rai.ua Новини

Зробити мрію своїми руками. Днями в Івано-Франківську стартував конкурс із благодійною метою. Участь у ньому беруть діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти, які перебувають у складних життєвих обставинах.

По його завершенню роботи усіх учасників виставлять на аукціон. Стартував конкурс за підтримки міської служби у справах дітей та  центру психологічної допомоги дітям «Серденько».

Ще одна мета конкурсу – зібрати кошти на лікування семирічного Андрія Ільніцького.  У хлопчика вроджена патологія сечовидільної системи; хронічна ниркова недостатність та супутні хвороби. Андрійко має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та вже другий рік перебуває на повному державному забезпеченні.  На даний час стан його здоров’я задовільний, але щомісячно він потребує дороговартісних препаратів.

Аукціон робіт відбудеться 7- травня у Фортечній галереї «Бастіон» .А роботи прийматимуть до 27 квітня  у франківській службі у справах дітей.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua