Онлайн TV FM радіо FM пауза

Дев’ять казкових світів: у Сінгапурі проходить фестиваль світла. Відео

фестиваль світла Новини

Дев’ять казкових світів, зітканих із різнобарвних вогників, виникли в Сінгапурі. Тут можна прогулятися серед динозаврів, пройтися піщаними дюнами, насолодитися подорожжю джунглями й зазирнути до зимової країни чудес.

Інсталяції – це плід творчої фантазії дизайнера Нормана Латуреля. Він організовує міжнародний фестиваль світла illumi в різних країнах.

«У мене багато ідей та мрій. Я відштовхувався від мрії, від пережитого в подорожах, а також від своїх ідей. Ви знаєте, що я бачив та що зробив. Я просто взяв кілька ідей і розвинув їх, спираючись на уяву», – пояснює Норман Латурель, дизайнер.

У Сінгапурі такий фестиваль проходить уперше.

«Мені подобається ця атмосфера. Здається, що потрапляєш в інший світ, бо тут різні теми та різні захопливі враження», – наголошує гостя фестивалю.

«Я не знала, що мене чекає, але приємно здивована тим, що побачу цього вечора. Це дуже барвисто. Гадаю, це ідеальний вечір для відпочинку з друзями та сім’єю», – каже гостя фестивалю.

Виставку готували майже півтора місяця. У роботі брали участь 100 осіб. Інсталяції складаються з 20 мільйонів світлодіодних лампочок. Фестиваль у Сінгапурі триватиме до кінця лютого наступного року.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua