Онлайн TV FM радіо FM пауза

Депутати прийняли у власність Калуської громади районну лікарню. Відео

Новини

Депутати Калуської міської ради таки прийняли у власність Калуської громади районну лікарню. Відповідне рішення було підтримане на позачерговій сесії Калуської міської ради. Нагадаємо, 28 січня проєкт рішення про надання згоди на прийняття у комунальну власність Калуської громади районної лікарні розглянула Калуська міська рада, однак рішення прийняте не було.

26 січня відбулося пленарне засідання сесії Калуської районної ради, під час якого депутати ухвалили рішення про передачу до комунальної власності Калуської міської територіальної громади комунального некомерційного підприємства «Районна лікарня Калуської районної ради». 28 січня проєкт рішення про надання згоди на прийняття у комунальну власність Калуської громади районної лікарні розглянула Калуська міська рада. Розгорілася гостра дискусія, за  результатами якої рішення підтримане не було. І ось депутати зібралися на позачергову сесію Калуської міської ради і фактично без обговорення прийняли рішення про прийняття у комунальну власність Калуської громади районної лікарні на вул. Каракая. 

Відтак депутати затвердили нову редакцію Статуту КНП «Калуська міська лікарня Калуської міської ради» та акт приймання-передачі цілісного майнового комплексу та усього майна лікарні до комунальної власності Калуської міської територіальної громади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua