Онлайн TV FM радіо FM пауза

Депутати Калуської міської ради підтримали два звернення до вищого керівництва держави. Відео

Новини

Депутати Калуської міської ради підтримали два звернення до вищого керівництва держави. Перше – щодо притягнення до відповідальності осіб, винних у зриві спецоперації з затримання «вагнерівців». Друге – з вимогою забезпечити повноцінну виплату 300% надбавок до заробітної плати медичним працівникам, які працюють з хворими на COVID-19.

Депутати Калуської міської ради підтримали звернення до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова щодо зволікання з розслідуванням, встановленням та притягненням до відповідальності осіб, винних у зриві спецоперації з затримання бійців так званої приватної військової компанії «Вагнер».

Калуські депутати вимагають: невідкладно прийняти постанову про утворення ТСК щодо розслідування справи «вагнерівців», забезпечити об’єктивне розслідування цієї справи, на період розслідування забезпечити державну охорону свідків у даній справі, в тому числі Василя Бурби.

Наступне звернення до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, Міністра охорони здоров’я Максима Степанова стосувалося забезпечення повноцінної виплати  надбавок до заробітної плати медичним працівникам, які працюють з хворими на COVID 19.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua