Онлайн TV FM радіо FM пауза

Депутати Коломийської міськради ухвалили бюджет громад на наступний рік

Новини

У стінах Коломийської ратуші відбулось пленарне засідання 39-ї сесії міськради. На початку засідання до сесійної зали завітали Коломийські пластуни, які принесли Вифлеємський вогонь, – символ наближення Різдва.

Розпочали порядок денний з ухвалення рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Коломиї» посмертно воїнам, які загинули боронячи Україну від російської агресії.

До своїх колег з трибуни звернулась Мирослава Воротняк – директорка Народного дому. Депутатка висловила занепокоєння станом заробітних плат працівників культури.

На засіданні депутати Коломийської міської ради ухвалили бюджет на 2023 рік. Він становить понад 1 мільярд гривень. Найбільші видатки йтимуть на освіту – майже 300 мільйонів гривень. На житлово-комунальне господарство заплановано понад 200 мільйонів. На соціальний захист у бюджеті на 2023 рік передбачено біля 37 мільйонів гривень. Ключовими джерелами надходжень у 2023 році за даними Коломийської міськради будуть: податки на доходи фізичних осіб, місцеві податки, плата за надання адміністративних послуг та міжнародні гранти.

Нагадаємо, у 2022 році бюджет Коломийської громади становив майже 760 мільйонів гривень, що є на 25% меншим за ухвалений на 2023 рік.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua