Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатці розповіли, де цьогоріч відпочиватимуть та у скільки їм обійдеться відпустка. Відео

Новини

З першими днями літа українці планують відпустки. Гори, море або ж похід у ліс. Варіантів, як провести відпустку 2021 року чимало, і прикарпатці вже обирають, де відпочиватимуть цього року.

 Найпопулярнішим маршрутом, кажуть турагенти, залишається Єгипет та Туреччина. Ціни у порівнянні з минулим роком  не змінились.

  Європа для  туристів наразі  залишається  закритою, а от на інші курорти потрібно здавати ПЛР-тести.

Популярною для відпочинку залишається і Україна, окрім моря, багато туристів  обирають  Карпати. Прекрасні краєвиди та природа – те, за чим сюди їздять туристи. А цього року на них чекає ще один бонус. Ціни на відпочинок місцеві ґазди не підвищували.

 Щодо харчування – тут теж на кожен смак та гаманець. Пообідати у Карпатах, за бажанням, можна і за двісті гривень. Чимало  й розваг у Карпатахя:  катання на квадроциклах, відвідування сироварень або ж   музеїв,  у яких можна дізнатися  про  побут  гуцулів і відчути   справжній карпатський колорит.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua