Онлайн TV FM радіо FM пауза

Соціальний проєкт «Давай, грай!» відновив свою роботу на Прикарпатті. Відео

Новини

“Давай грай” це наймасовіший соціальний проєкт, спрямований на розвиток дитячого любительського футболу в Україні. Реалізується некомерційним фондом «Shakhtar Social» за підтримки енергетичної компанії «ДТЕК».

З моменту російського вторгнення в Україну чимало діток з «гарячих точок» переїхали у безпечні міста на заході України і тут завдяки проєкту некомерційного фонду «Shakhtar Social «Давай, грай!» мають можливість займатися футболом.

Футбольний тренер Дмитро, рятуючись від війни, переїхав на Прикарпаття разом із сім’єю, тут допомагає як волонтер, займається з дітьми.

А от тренер команди «Бовшів-Задністрянськ» проєкту «Давай, грай» каже – на власні очі побачив наскільки важлива і необхідна така фізична реабілітація дітям і тішиться, що в охочих займатися футболом стало більше.

“Давай, грай!” реалізується за підтримки компанії ДТЕК впродовж 4 років. На даний час тренування проводяться у 8 населених пунктах із 43. До того ж юні футболісти самостійно дбають про чистоту не лише на спортивному  манежі, а й території навколо.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua