Онлайн TV FM радіо FM пауза

Чи у всіх домівках прикарпатців уже тепло?

rysunok1 50 - Чи у всіх домівках прикарпатців уже тепло? - rai.ua Новини

На оперативній нараді у голови Івано-Франківської громади вирішували одне з найважливіших питань. Йдеться про опалення.

Відтак, усі освітні заклади, переконують чиновники, теплом забезпечені. Однак, скарги все ж залишаються.

Минулого тижня в Івано-Франківській громаді стартував опалювальний сезон. В усіх навчальних закладах вже тепло. Однак франківці продовжують скаржитись на відсутність опалення у домівках. Директор КП “Комфортний Дім” каже, наразі немає тепла у півсотні будинках. Окрім того, комунальники отримали майже дві сотні заявок на розповітрення стояків.

Комунальники кажуть, часто опалення у будинку відсутнє через одну квартиру, де ніхто не мешкає. Оскільки працівники не можуть туди потрапити й розповітрити батареї. Та голову громади така відповідь комунальників не влаштовує. Відтак, щоб в усіх будинках з’явилось опалення, зазначає заступник голови громади Руслан Гайда, потрібно близько трьох тижнів.

Однак, щоб уникнути таких ситуацій, наголошує посадовець, до опалювального сезону мешканці та балансоутримувачі будинків повинні готуватись ще влітку. Крім того, зазначає директор “Теплокомуненерго”, подекуди є пориви. Наразі їх ліквідовують.

Ще близько двох десятків поривів ліквідовують працівники “Івано-Франківськтеплоенерго”. Наразі у роботі ще 12 поривів. Упродовж тижня, обіцяють комунальники, усі проблеми будуть усунуті. Однак, кажуть, не виключено, що з’являться нові.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua