Онлайн TV FM радіо FM пауза

Чи повернуться колишні працівники бурштинського Палацу культури “Прометей” на роботу. Відео

Новини

Колишні працівники бурштинського палацу культури «Прометей», стурбовані тим, що уже більше року не можуть приступити до своїх прямих обов’язків. Чому так відбувається, і чи повернуть роботу за покликанням працівники культури Бурштина – читайте далі.

Бурштинська ТЕС, якій належав Палац Культури, передала на баланс Бурштинської громади будівлю ще у грудні 2021 року. Колектив залишився без роботи, але у міській раді йому пообіцяли працевлаштування, щоправда не всім. Бюджет громади не спроможний утримувати півсотні працівників – кажуть чиновники. Люди близько року без роботи, тому прийшли до міської ради, щоб дізнатися, чи є надія на працевлаштування у новій структурі, і коли вона буде створена.

Голова міста Василь Андрієшин переконує, що працевлаштування залежатиме від наповненості бюджету громади, а наповненість бюджету, зокрема, від укладання договорів на оренду земель, на яких знаходяться споруди Бурштинської ТЕС.

Раніше йшла мова про збереження робочих місць для 30, згодом 20, а сьогодні кажуть лише про десять працівників культури, проте у цьому переліку немає прізвища колишньої директорки закладу Руслани Гочіяєвої.

Окрім всього, готуються до переїзду у “Прометей” працівники відділу культури, тут же планують облаштовати сесійну залу. Зараз залишається очікувати коли і депутати, і посадовці  Бурштинської ТЕС приймуть рішення, щодо підписання угод про оренду землі, щоб і бюджет громади збільшився і робота у людей була.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua