Онлайн TV FM радіо FM пауза

Чи готовий мікрорайон Пасічна до зимового сезону

Новини

Традиційна вівторкова інспекція вирушила в мікрорайон Пасічна. Міський голова Руслан Марцінків спільно із заступниками та очільниками комунальних підприємств побували у ліцеї №24, що на вулиці Хіміків. Через заміну системи опалення тепло не могли запустити. Однак зараз усі приміщення школи опалюються, розповідає директор Ліцею Ігор Мельничук:

«Упродовж суботи та неділі був пробний запуск систем опалення, перевірили, чи не було ніяких протікань. На сьогодні повністю все приміщення школи опалюється. Є система регулювання. Температура 20 градусів – це максимальна, яка доходить до рекомендованої. Маємо надію, що питання з опаленням остаточно зняте».

Далі інспекція вирушила у депо комунального підприємства «Електроавтотранс». Тут до зимового періоду готують комунальний транспорт. Директор підприємства Віталій Голутяк каже, відстежують, щоби всі автобуси були на ходу, адже інколи їх відправляють допомогти нашим військовим.

«Якщо завтра треба буде дати, наприклад 10 автобусів для перевезення військових, а ми за цей час виконали 1800 рейсів для перевезення захисників від початку повномасштабного вторгнення. То автобуси мають бути справні».

Далі вирушили до котельні, яка обслуговує частину мікрорайону Пасічна: майже 30 багатоповерхівок та 2 школи. Працює котельня на біопаливі та без зауважень. До зимового періоду готова.

«Зараз нам важливо опалення. Тут є котел на біопаливі. Ми активно працюємо, щоби тут було тепло. Також тут були роботи по школі №24. Зараз школи з теплом, оскільки ми і обіцяли, в цьому мікрорайоні та, зрештою, в місті з теплом. Станом на зараз. Дякую усім, хто долучився, щоби тепло в місті Івано-Франківську з’являлося. Ще є проблеми з розповітрюванням, але ці проблеми ми вирішимо найближчим часом. Також перевіряли комунальне підприємство «Електроавтотранс». Найбільша проблема тут з водіями, тому закликаю іти на роботу водієм».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua