Онлайн TV FM радіо FM пауза

Christian Dior присвятив колекцію от-кутюр спорту. Відео

Новини

Головний дизайнер будинку Christian Dior Марія Грація К’юрі віддала шану спорту на показі високої моди в Парижі. Свою колекцію вона показала напередодні літньої Олімпіади, яка стартує в столиці Франції за місяць.

Моделі проходять в асиметричних драпірованих сукнях з трикотажних тканин, а також у сандалях-гладіаторах на пласкій підошві. Сам подіум прикрашено зображеннями спортсменів, які створили за мотивами робіт американської художниці Фейт Рінгголд.

Покази високої моди осінь-зима 2024-25 проходять на тлі підготування Франції до проведення літніх Олімпійських ігор. Раніше в місті також пройшов тиждень показів чоловічої моди.

Так, Vogue захопив епіцентр французької розкоші — Вандомську площу — щоби провести модний захід Vogue World. На цьому показі змішалася мода, спорт та знаменитості. Зокрема, там виступили сотні спортсменів.

Через будівництво місць для проведення Олімпіади деякі покази моди перенесли на околиці центру французької столиці. Але показ Dior пройшов у традиційному місці — у саду Музею Родена.

Паризькі покази високої моди проходять до 27 червня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua