Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Університеті Короля Данила до 30 листопада триває друга хвиля зарахування

укд Новини

Простір для реалізації та свободи. Саме так описують Університет Короля Данила його ж студенти. 4 роки тому цей Університет обрав для себе й Дмитро Дронь. Каже, про свій вибір не пожалів жодного разу. Адже із власного досвіду знає, що навчальний заклад підтримує талановиту молодь та всебічно сприяє її творчому та професійному розвитку.

“Я навчаюся на 4 курсі спеціальності “Право” на грантовій підтримці фонду о. Івана Луцького зі знижкою у розмірі 100%, тобто безкоштовно. Окрім того УКД надає всебічний розвиток особам, які цього прагнуть. У мене була змога взяти участь у стипендіальному конкурсі та в подальшому в ньому перемогти і здобути для себе стипендію”.

Крім того, навчальний заклад дає студентам не тільки теоретичні знання та навички, а й широкий спектр для їх реалізації:

“Мені поталанило взяти участь у роботі юридичної клініки УКД, яка орієнтується в першу чергу на вразливі верстви населення, в тому числі на осіб постраждалих від війни. Таким чином є змога відпрацьовувати не тільки теоретичні знання на практиці, але й допомогти тим, хто найбільше цього потребує, безоплатно.”

університет-короля-данила

В УКД завжди насичене, цікаве навчання та неймовірне дозвілля. Чи не щодня тут відбуваються події різних масштабів та напрямків. Серед них: благодійні концерти та ярмарки, форуми та конференції, семінари та квартирники. Також в університеті є багато вільних креативних просторів, де студенти можуть втілювати свої ідеї й задуми. Цьогоріч обрав для себе саме цей університет й Андрій. Каже, тут є багато можливостей реалізовувати себе та свій потенціал:

“Сам університет інституційно на рівні приватних ініціатив дуже підтримує тебе. Тому що як і університет в цілому, тобто інституція допомагає тобі розвиватися, так і якісь окремі вчителі справді дають підтримку і це дуже цінно бачити. Окрім цього тут дуже багато є окремих подій, які відбуваються. Тобто знайомства з цікавими людьми, можливість поспілкуватися з ними на пряму – це теж дуже цінно”.

Право, філологія, туризм, хореографія, музичне мистецтво тощо. Загалом Університет Короля Данила має понад два десятки, найбільш актуальних та затребуваних на ринку праці, спеціальностей, зазаначє відповідальна секретарка приймальної комісії УКД Оксана Каленюк:

“Цьогоріч за результатами вступної кампанії 2023 року серед лідерів опинилися спеціальності: право, архітектура, будівництво, дизайн, менеджмент і психологія. Відразу зазначу, що цього року ми вперше здійснювали набір за освітньою програмою Психологія. І те, що вона опинилася, я підкреслюю, нова освітня програма, серед 5 лідерів, свідчить про те, що нам довіряють. І ми командою УКД, наш професорсько-викладацький склад зробимо все можливе, щоби цю довіру виправдати”.

Приємною новиною, каже пані Оксана є й те, що нині в УКД триває друга хвиля зарахування. 

“І для тих, хто не зміг, можливо, в основні терміни вступної компанії, подати електронні заяви, тому що вимушено перебував за кордоном, зараз в країні триває війна. Але якщо такі студенти зараз повернулися в Україну і бажають стати студентами ще цього року, ми запрошуємо їх до нас. На бакалавраті, магістратурі, на денній і на заочній формі ще є місця.

Додаткова хвиля зарахування триває до 30 листопада. Кількість вільних місць обмежена і за будь-якою інформацією треба звертатися у приймальну комісію УКД.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua