Онлайн TV FM радіо FM пауза

Чергову гуманітарну допомогу отримали внутрішньо-переміщені люди в Івано-Франківську. Відео

Новини

Благодійний фонд  “Підгір’я” спільно з обласною владою та міжнародними партнерами готують різноманітні набори – продуктові, гігієнічні, медичні та дитячі. Їх розвозять громадами області залежно від потреб. Люди виснажені і допомагають внутрішно переміщеним менше, кажуть волонтери, а запити є постійно, адже на Прикарпатті перебуває 143 тисячі внутрішньо переміщених осіб.

 Цього разу благодійний фонд привіз допомогу у Вище професійне училище №13. Благодійнй фонд привіз гігєнічні та продуктові набори. Останні вкрай необхідні, оскільки, живучи в гуртожитку, люди мають можливість самостійно готувати сніданки та вечері. А от обідами безкоштовно забезпечує навчальний заклад. Щодня меню різноманітне. Єдина проблема – відсутні продукти тваринного походження.

Нестача м’яса, круп, борошна нині відчутна в багатьох громадах та закладах, де мешкають внутрішньо переміщені люди, каже Світлана Онищук. І цю проблему намагаються ліквідувати в найкоротші терміни.

Також голова обласної військової адміністрації закликає внутрішньо переміщених людей активніше працевлаштовуватися. Каже вакансії є, особливо в галузі сільського господарства.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua