Онлайн TV FM радіо FM пауза

Через посилення вітру на Прикарпатті аварійні вимкнення світла

Новини

Внаслідок погіршення погоди, в Івано-Франківській області зафіксовані аварійні вимкнення світла. Наразі повністю знеструмлено 6 населених пунктів і 7 – частково. Найбільше вимкнень у Долинській та Яремчанській громадах.

Попри те, що енергетики вже приступили до робіт з відновлення електропостачання, знеструмлень може побільшати. Адже синоптики попереджають про посилення південно-західного вітру до 25-30 м/с та про сильний сніг у Карпатах (2 рівень небезпечності, помаранчевий). Про це повідомляє Прикарпаттяобленерго.

Прикарпаттяобленерго просять з розумінням поставитися до можливих знеструмлень та в разі аварійних вимкнень повідомити про проблему:

  • На стартовій сторінці сайту під кнопкою «Вимкнення»: https://www.oe.if.ua/uk/shutdowns_table. Необхідно ввести свою адресу або номер особового рахунку та натиснути «Подати заявку про відсутність світла».
  • Зателефонувати у кол-центр за номером: 0 800 50 40 20.

Також памʼятайте, що сильний вітер може спричинити обрив проводів електроліній. Якщо ви побачили обірваний провід, негайно відійдіть від нього «гусячим кроком» на відстань від 8 метрів та повідомте про це кол-центр.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua