Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Коломийщині триває міжрайонний чемпіонат із футзалу. Відео

Новини

На Коломийщині відбувся традиційний міжрайонний чемпіонат з футзалу. Цьогоріч участь у ньому беруть команди із Городенківщини та Снятинщини. Чемпіонат провели у спортивному комплексі в приміській Королівці.

До участі в міжрайонному турнірі зголошувалися щороку більше трьох десятків команд. У цьогорічних змаганнях їх не менше. Однак напередодні нового року в Коломиї створили комунальне підприємство “Спортивна громада”, яке об’єднало дві спортивні споруди. Тому ігри Суперліги, як тест нового спорткомплексу, вирішили провести у новому спортивному залі каже, ініціатор створення такого підприємства Роман Дячук.

Учасники змагань задоволені новим спортивним залом. Кажуть, тут все зроблено для спортсменів. І що не менш важливо, за умови пом’якшення карантину є і місця для вболівальників.

Тож ігри чемпіонату тривають у трьох лігах. Говорити про підсумки можна біде після завершення першого кола змагань, якщо не завадить карантин.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua