Онлайн TV FM радіо FM пауза

Бурштинці вийшли на мітинг проти будівництва оглядової вежі в Старому Мартинові. Відео

Новини

Нераціональне використання коштів з боку посадовців. З таким зверненням мешканці Бурштинської громади звернулися до міської ради. Зокрема йшла мова про будівництво оглядової вежі в селі Старий Мартинів. На думку активістів, є більш нагальні потреби, на які потрібно витрачати кошти з державного бюджету.

До віча доєднався й ветеран російсько-української війни. За його словами, важливо допомагати військовослужбовцям, а не вдосконалювати благоустрій на вулицях міста.

До розмови приєдналась й місцева волонтерка. Розповідає, що вони власними силами придбали майже 10 автомобілів для потреб ЗСУ, в той час як міська влада за останній рік придбала лише одне авто. Також, ще раз наголошує, що війна повинна об’єднувати суспільство, а не розколювати його.  

На мітинг прийшов й місцевий житель який вважає, що недоцільно у всіх проблемах звинувачувати одну людину. До того ж, міський голова, з його слів, доклав неабияких зусиль для розвитку громади.

У результаті, місцеві жителі підготували звернення до голови Івано-Франківської ОВА, Світлани Онищук, з проханням здійснити перевірку використання бюджетних грошей у Бурштинській громаді у 2022 – 2023 роках.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua