Онлайн TV FM радіо FM пауза

Бурштинська громада передала військовим обладнання на майже 2,5 мільйона гривень. Відео

Новини

Бурштинська громада продовжує допомагати українським захисникам. За два місяці цього року в межах міської Програми підтримки  Збройних сил України вдалося придбати військове обладнання на суму понад чотири мільйона гривень.

17 квадрокоптерів та зарядну станцію придбали для наших захисників за кошти бюджету Бурштинської громади. Загальна вартість цього обладнання склала майже 2.5 мільйона гривень. Запитів на придбання техніки та військового спорядження сьогодні є дуже багато, зазначив голова Бурштинської міської ради Василь Андрієшин. Військові сьогодні потребують передусім сучасної техніки, зокрема різних моделей дронів, які, як показала практика, якісно виконують бойові завдання.

Один із квадрокоптерів відразу передали, аби успішно допомагав нищити загарбника, усі решта на днях буде відправлено у військові частини, від яких було отримано відповідні запити.

І це ще не все, на днях, наші військові від Бурштинської громади отримали екскаватор-навантажувач, який було придбано за бюджетні кошти на суму 1,5 мільйона гривень.

Окрім цього майже на 250 тисяч гривень придбали шини, військове взуття та комп’ютерну техніку. Ще на 770  тисяч гривень тривають процедури закупівель тепловізорів, військової форми та спальних мішків. На цьому не збираються зупинятися, усе заради перемоги.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua