Онлайн TV FM радіо FM пауза

Бурштин відзначив 468-му річницю з дня свого заснування. Відео

Новини

Голова громади Василь Андрієшин привітав усіх з Днем міста та подякував захисникам, волонтерам, медикам, освітянам і комунальникам за їхню працю та розповів над чим працює влада сьогодні.

Поряд з урочистостями основне місце мали благодійні заходи до яких долучились як дорослі так і діти. Деякі учасники благодійного аукціону, придбані лоти передали у місцевий музей.

У Палаці культури Прометей можна було придбати дитячі художні роботи, котрі були створені в рамках проєкту “Дитяча посмішка”. Також в рамках відзначення Дня міста відбулася виставка-ярмарок від старостинських округів Бурштинської територіальної громади.

До 30 вересня у місті триватиме Міжнародний фестиваль дерев’яних скульптур “Бурштин – мистецький 2022”. По його завершенні цими скульптурами прикрасять алею у парку.

Загалом упродовж двох днів святкувань під час культурних та спортивних подій було зібрано понад двісті тисяч гривень для українських захисників.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua