Онлайн TV FM радіо FM пауза

У краєзнавчому музеї Тетяни і Омеляна Антоновичів «Бойківщина» розповіли, яким був для них 2023 рік. Відео

Новини

За цей час вдалось провести декілька десятків екскурсій, як для дітлахів, так і для вимушено переміщених осіб. А крім того долучитись до підтримки захисників.

Упродовж двох останніх років Долинський краєзнавчий музей Тетяни і Омеляна Антоновичів «Бойківщина» користується популярністю серед гостей краю. Зокрема, його відвідує чимало внутрішньо переміщених осіб.

Музей справді має що показати. Його директорка Ксенія Циганюк розповідає, експозиція складається з шести основних відділів. А цьогоріч, завдяки небайдужим людям, музею вдалось поповнити свої колекції.

Ремонтні роботи у 2023 році не проводились. Керівниця музею зазначає, наразі тільки підтримують те, що вдалось зробити раніше.

І, звісно ж, працівники музею постійно долучаються до волонтерської роботи та підтримують українських захисників. Щомісяця вони збирають кошти для військових, купують необхідне для плетіння сіток, раніше – виготовляли борщі, крутили цигарки, а нині – печуть та розписують пряники.

Загалом, упродовж 2023 року Долинський краєзнавчий музей Тетяни і Омеляна Антоновичів «Бойківщина» відвідало близько 12 тисяч осіб.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua