Онлайн TV FM радіо FM пауза

Благодійний фонд “Чисті серцем” привіз на Коломийщину ноутбуки та планшети. Відео

screenshot 1 15 - Благодійний фонд "Чисті серцем" привіз на Коломийщину ноутбуки та планшети. Відео - rai.ua Новини

Благодійний фонд “Чисті серцем” привіз на Коломийщину 30 хромбуків та 4 планшети. Його очільник Василь Вишиванюк передав їх до турківської та ценявської шкіл, а також для інфекційної лікарні та оздоровчого центру “Тепло крилатої душі”. Такі проєкти впроваджує фонд не лише на Прикарпатті.

Левова частка допомоги дісталася П’ядицькій територіальній громаді. Її очільник зазначив, що фонд “Чисті серцем” вже не один рік тісно співпрацює із ними. А для Турківського ліцею подарований комп’ютерний клас став приємною несподіванкою. розповідає директорка Турківського ліцею Уляна Альберт:

“Це мрія дітей в першу чергу, мрія вчителів. Тому що комп’ютери на даний момент полегшують навчання дітей і проведення дозвілля. Було неочікувано, тому що фонд сам запропонував нам 11 комп’ютерів, тобто цілий комп’ютерний клас. Це дуже приємно, що у такі важкі часи, люди діляться добром.”

З такою техпідтримкою освітній процес перейде на новий рівень, впевнена директорка Ценявської гімназії Мар’яна Савчук:

“Час діджиталізації вимагає доброї матеріальної бази, яку ми сьогодні отримали. Задоволені всі, тому що буде на чому працювати і як працювати.”

Ще жодного разу фонд не відмовив у допомозі, – каже засновниця оздоровчого центру “Тепло крилатої душі” Наталія Тарабалка. З благодійниками “Чисті серцем” співпрацюють вже понад рік.

Також хромбуки передали і в Корницьку церковну школу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua