Онлайн TV FM радіо FM пауза

Волонтери допомогли сім’ї на Рогатинщині, чим викликали обурення у соцслужби. Відео

Новини

Благодійна організація “Час добра та милосердя” взялась допомагати сім’ї із Рогатинщини, яка опинилась за межею бідності. Та от соціальні служби гостро розкритикували роботу волонтерів.

Більше як 200 сімей отримали допомогу від Благодійної організації “Час добра та милосердя” за 2 роки її існування. Наразі, на постійній основі волонтери опікуються п’ятнадцятьма родинами і надають допомогу людям у різних сферах.

Опікується організація сім’ями з усієї Івано-Франківської області. Голова БФ Валерія Кушніренко достеменно знає історію кожної з них.

Родину в селі Світанок із Рогатинського району, де мама проживає разом з донькою без засобів існування, адже в хаті немає ні світла, ні газу, ні їж, волонтери взяли під опіку нещодавно.

Це той випадок, коли соціальній службі потрібно вести супровід.  І попри те, що ця родина уже 2 роки стоїть у них на обліку, ніяких дій соцпрацівниками не зроблено, кажуть волонтери. Ба більше, через день після висвітлення цієї історії, соцслужба завітала до сім’ї, та замість того, щоб зрозуміти та допомогти, накричавши на маму, дали їй останнє попередження.

Так, волонтери, виконуючи роботу соціальних працівників, зібрали для сім’ї із села Світанок чимало  речей, продуктів та із допомогою місцевого голови територіальної громади уже працюють над відновленням електропостачання.

А яка ваша реакція?
+1
59
+1
0
+1
0
+1
5
+1
1
+1
15
+1
1
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua