Онлайн TV FM радіо FM пауза

Бібліотека – буде: районна рада на сесії передала приміщення Коломийській громаді. Відео

Новини

Бібліотека – буде! Районна рада на сесії нарешті передала приміщення Коломийській громаді. Минулого тижня коломийські біліотекарі оголосили голодування через те, що заклад ніяк не могли передати на баланс громади. Також на засіданні розглянули низку інших питань. Серед ключових питань – звіт про виконання районного бюджету за рік, що минув.

Традиційно всі сесії розпочинають із звернень. Цього разу депутати вимагали від влади звернути увагу на проблеми пов’язані із розповсюдження COVID-19.

Далі депутати низку запитів дали до Служби безпеки України. Говорили і про ремонт 12 доріг обласного значення, які в цьому році планують відремонтувати за кошти дорожнього фонду. Потім взялися за звіт по виконанню бюджету за минулий рік.

“Загальний обсяг всіх надходжень до районного бюджету склав 259 400 тисяч гривень. З цих 259 мільйонів власних доходів було зараховано 38 492 тисячі гривень. Загалом у 2020 році ми фінансували 90 бюджетних установ. При формуванні бюджету, відповідно до законодавства, всі ці бюджетні установи тепер передані на фінансування до територіальних громад”, – розповіла начальниця фінансового управління Коломийської РДА Ганна Кравчук.

Також доповідачка зазначила, що район передав всі об’єкти соціальної сфери до громад без жодної заборгованості. А ще об’єднання отримали від райради минулого року понад 8 мільйонів гривень залишків освітньої субвенції. Підіймали на засіданні і питання центральної районної бібліотеки.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua