Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську проведуть безкоштовну автобусну екскурсію. Відео

Новини

Романтична, оглядова, автобусна, театралізована та навіть на велосипедах, – такими будуть безкоштовні екскурсії Івано-Франківськом у ІХ-му сезоні. Цьогоріч проєкт спільно організовують Департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста виконавчого комітету міської ради та Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації.

Організаторами заплановано 23 тематичні та оглядові екскурсії. Цьогоріч вони  мають чимало нововведень. Однією із новинок стануть і театралізовані екскурсії містом. Так, актор франківського театру Владислав Демидюк проводитиме одну із них, перевтілюючись у Андрія Потоцького.

Також організатори вперше вирішили провести автобусну екскурсію «навколо Івано-Франківська»

Для усіх охочих відвідати безкоштовні екскурсії Івано-Франківськом організатори зазначають – такі як театральна, автобусна та ще декілька потребують обов’язкової реєстрації.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua