Онлайн TV FM радіо FM пауза

«Франківськ-Прикарпаття» провів завершальні матчі чемпіонату Жіночої Суперліги. Відео

Новини

«Франківськ-Прикарпаття» – переможець регулярного чемпіонату жіночої Суперліги. Завершальні матчі відбулись минулими вихідними в Одесі. «Пантерам» протистояла срібний призер минулорічної першості – «Інтерхім».

У першій зустрічі наші дівчата здобули нелегку перемогу з рахунком 68:59. Натомість у другому матчі франківська команда дуже впевнено почала зустріч. А вже в другій половині «Франківськ-Прикарпаття» контролював хід матчу та довів його до перемоги.

Таким чином діючий чемпіон жіночої Суперліги – «Франківськ-Прикарпаття», виграв регулярний чемпіонат із 18 перемогами в 20 іграх. Попереду у спортсменок – фінал чотирьох жіночої Суперліги. Він відбудеться вже в наступні вихідні, 30-31 березня, у столичному Палаці спорту «Венето». Капітан команди Ольга Алексейчик каже, що до цих матчів підходять із гарним настроєм.

«Ще треба попрацювати, у нас є багато помилок. Маємо кілька днів на підготовку, тому ми готуємось і їдемо на фінал із гарним настроєм», – розповідає капітан БК «Франківськ-Прикарпаття» Ольга Алексейчик.

У суботу, 30 березня, у півфіналах зіграють «Франківськ-Прикарпаття» – «Рівне» та «Київ-Баскет» – «ІнтерХім». Переможці півфінальних матчів на наступний день, 31 березня, розіграють золото чемпіонату, а команди, що програють, визначать володарів бронзових нагород першості.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua