Онлайн TV FM радіо FM пауза

БК “Франківськ-Прикарпаття” провів перші домашні поєдинки у Суперлізі України. Відео

Новини

Жіночий баскетбольний клуб «Франківськ-Прикарпаття» вперше у новому сезоні зіграли матчі вдома. Суперником команди став дебютант першості – столичний «Будівельник». Ця команда вважається однією з фаворитів у Суперлізі України 2021-2022.

В першій зустрічі франківська команда лідирувала впродовж двох періодів. Та врешті віддали ініціативу супернику, який переміг з рахунком 101:75. Утім, грою своїх підопічних головний тренер столичної команди Срджан Радуловіч залишився не задоволений.

Попри все «Франківськ-Прикарпаття» дала бій іменитим суперницям й у другій зустрічі. На цей раз підопічні Юрія Процюка передували в рахунку впродовж трьох чвертей. Утім «Будівельник» на класі довів матч до перемоги з рахунком 86:66.

Наразі «Франківськ-Прикарпаття» залишається на четвертому місці у турнірній таблиці Жіночої Суперліги. У наступному четвертому турі «пантери» зіграють у Рівному. Поєдинки відбудуться  23 та 24 жовтня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua