Онлайн TV FM радіо FM пауза

БК “Франківськ-Прикарпаття” поступився “Київ-Баскет”. Відео

Новини

Тримались до останнього, утім, здолати суперниць не вдалось. Цими вихідними баскетбольний клуб “Франківськ-Прикарпаття” приймав “Київ-Баскет”. Гості у напруженому матчі переграли прикарпаток.

Минулих вихідних, 20 та 21 листопада, відновилися змагання у Жіночій Суперлізі. У рамках 6-го туру чемпіонату «Франківськ-Прикарпаття» приймав столичний «Київ-Баскет».  Перший матч видався конкурентним та результативним. Господарки довго не дозволяли фавориту відірватися в рахунку, але в заключній десятихвилинці пропустили ривок і врешті-решт поступилися – 73:95.

У другому матчі «Київ-Баскет» знову на переграв «Франківськ». Баскетболістка «Прикарпаття» каже, повпливала на команду й відсутність капітана. Вероніка Космач пропустила поєдинок через травму, яку отримала у першій зустрічі.

У “Київ-Баскеті” кажуть, поєдинками задоволені. Проте завжди є помилки, які потрібно виправляти.

У наступному турі «Франківськ-Прикарапття» зіграє в Одесі проти «Інтерхіму», з яким веде вперту боротьбу за четверту сходинку у турнірній таблиці Суперліги.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua