Онлайн TV FM радіо FM пауза

Баскетбольна команда «Франківськ-Прикарпаття» поступились варшавській «Полонії». Відео

Новини

Чемпіон Суперліги минулого сезону «Франківськ-Прикарпаття» поступився польській «Полонії» в матчі другого туру Європейської баскетбольної жіночої ліги та Чеській Остраві.

Щодо гри з «Полонією», то українська команда невдало розпочала матч, програвши першу чверть 14:32. У другій чверті «Полонія» досягла максимальної переваги +24. Однак баскетболістки «Франківськ-Прикарпаття» зуміли вирівняти гру і поступово почали відіграватись. Вже в третій «пантери» скоротили своє відставання до 10 очок, а у четвертій, за шість хвилин до кінця гри, рахунок став рівним 70:70. Втім, кінцівку все ж краще провів польський клуб, який відсвяткував перемогу.

У грі із чеською «Остравою» українська команда знову невдало стартувала. Та поступово наші дівчата вирівняли гру. Хоча «Франківськ-Прикарпаття» жодної хвилини в матчі не був попереду, але час від часу – в другій та третій чверті – «пантери» зрівнювали рахунок. Та все ж чеський клуб спокійно довів матч до перемоги.

До слова, баскетбольна команда «Франківськ – Прикарпаття» є єдиною командою з олімпійських видів спорту, яка бере участь у Єврокубках.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua