Онлайн TV FM радіо FM пауза

Азовець Петро Скрипка пройшов 600 кілометрів, щоб зібрати кошти для захисників. Відео

Новини

Він день у день упродовж місяця йшов з Києва до Івано-Франківська. Йому не стали на заваді ні сніг, ні дощ, ні вітер, ні проблеми зі здоров’ям. 5 січня ветеран Петро Скрипка розпочав свій «Марафон добра», щоб зібрати кошти на автомобіль та навантажувач для 3 окремої штурмової бригади.

За день боєць Азову долав близько 30 кілометрів. І 5 лютого – досягнув своєї кінцевої точки – Івано-Франківська. На дорогу Петро не скаржиться. Каже, воїнам в окопах – гірше.

У Галичі до ветерана доєдналась пані Оксана. Жінка зізнається, навіть таку невелику відстань подолати було непросто. Тому захоплюється Петром, який пройшов понад 600 кілометрів.

Петро планував зібрати 1 мільйон 200 тисяч гривень. Та за місяць вдалось подолати позначку у 670 тисяч гривень. Це вже другий піший марафон азовця на підтримку військових. Ветеран каже, таким чином він хоче показати людям, що немає нічого неможливого. Адже його комісували з війська через хворобу — розсіяний склероз. Медики запевняли, що Петро не зможе жити повноцінним життям.

Проводити марафони наразі Петро Скрипка не планує. Утім, каже, допомагатиме війську іншими методами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua