Онлайн TV FM радіо FM пауза

Окуляри Гаррі Поттера й капелюх Індіани Джонса: понад 1200 пам’ятних речей із фільмів продадуть на аукціоні. Відео

Новини

Капелюх Індіани Джонса й окуляри Гаррі Поттера підуть із молотка в каліфорнійській Санта-Кларіті. Разом із ними на торги виставлять більш як 1200 пам’ятних речей із фільмів та телесеріалів.

Це найбільший аукціон таких речей. Очікують, що колекціонери проявлять неабияку зацікавленість.

“Один із найцікавіших лотів на нашому аукціоні — оригінальний капелюх Індіани Джонса, який Гаррісон Форд носив у другому фільмі «Індіана Джонс і Храм Долі». Його оцінюють у діапазоні від 250 до 300 тисяч доларів”, – розповів Метт Труекс, працівник магазину-організатора аукціону.

Учасники торгів зможуть переглядати повний каталог виставлених на аукціон речей на інтернет-платформі. Купувати можна буде онлайн і телефоном.

Серед сотень предметів колекціонери знайдуть пам’ятні речі з таких фільмів, як «Термінатор 2: Судний день», «Бетмен», «Ельф», «Найкращий стрілець», «Маппети» та інших.

Серед найцікавіших лотів — паличка й окуляри Гаррі Поттера, які Деніел Редкліфф носив під час знімання фільму «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua