Онлайн TV FM радіо FM пауза

Аграрії Коломийщини передали на фронт 5 дронів. Відео

screenshot 13 - Аграрії Коломийщини передали на фронт 5 дронів. Відео - rai.ua Новини

Коломийщина активно допомагає захисникам. Цього разу аграрії району передали для військових 5 FPV-дронів. Все це в рамках флешмобу «Ударний дрон для ЗСУ», який започаткувала районна військова адміністрація. Квадрокоптери допомагатимуть нищити ворога бійцям 77-го батальйону 102-ї окремої бригади ТрО.

Аграрії Коломийщини з перших днів допомагають на фронті нашим захисникам. Василь представляє одну із агрофірм. Каже, що багато його колег зараз на передовій. Тому певен, що така допомога важлива:

«З початком повномасштабного вторгнення виникає дуже багато потреб у допомозі нашим військовим. Багато людей і з сільськогосподарського бізнесу сьогодні захищають Україну в лавах ЗСУ. Багато наших захисників і від нашого підприємства».

Дрони поповнять авіапарк 77 батальйону тероборони. Його представник Сергій Назаренко каже, що в теперішній війні такі квадрокоптери допомагають нашим військовим вдало воювати проти ворога.

«Зараз війна ведеться такими дронами. Вони закидають наші окопи і ми закидаємо їх. Тому розхід дуже великий. Є втрати і по технічних причинах і по погодних. Війна йде до того, що будемо тільки цими дронами і воювати».

Флешмоб “Ударний дрон для ЗСУ”стартував улітку 2023 року. Триватиме він і у цьому році. Тож керівництво району закликає всіх небайдужих долучатися до флешмобу, бо дрони дуже потрібні на фронті.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua