Онлайн TV FM радіо FM пауза

Волонтери Спільноти святого Егідія влаштували святкову вечерю для людей у скруті. Відео

screenshot 9 7 - Волонтери Спільноти святого Егідія влаштували святкову вечерю для людей у скруті. Відео - rai.ua Новини

Волонтери Спільноти святого Егідія влаштували теплу зустріч для понад 150 гостей. Частували смачною кутею та борщем, а також співали колядки та слухали привітання від найменших.

«Людям потрібне не тільки щось матеріальне, а потрібне ще спілкування. Різдво – це одне з найбільших свят, яке відбувається у році і ті люди, з якими ми були сьогодні, одні з тих хто найбільше потребують душевного тепла і спілкування. В мене є родина і дім, дружина, діти, друзі, мені є куди прийти. А сьогодні я хотів долучитися і подітись з тими людьми, які цього не мають», – розповідає волонтер Павло.

Людей пригощали кутею, борщем, картоплею та іншими апетитними стравами. Пані Ольга до Івано-Франківське переїхала з Донеччини. Вона втратила рідне місто та дім. Та вже другий рік поспіль долучається до доброї справи і дарує тепло тим, хто цього потребує.

«Це нам надає надію, що добро завжди перемагає. Дуже подобається відчувати себе потрібним, що ти щось даєш тим людям, які від тебе нічого не чекають і ми від цього нічого не чекаємо, але все одно щось отримуємо».

Крім того, для людей у скруті співали колядки та звучали привітання від дітлахів. Волонтерка Оксана зазначає, важливо, щоб у святкові дні ніхто не відчував себе забутим та покинутим.

Такі ж вечері для людей у скруті також влаштували у Львові та Києві.

screenshot 8 7 - Волонтери Спільноти святого Егідія влаштували святкову вечерю для людей у скруті. Відео - rai.ua
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua