Онлайн TV FM радіо FM пауза

Для захисників на реабілітації влаштували майстер-клас з розпису різдвяних кульок. Відео

screenshot 24 2 - Для захисників на реабілітації влаштували майстер-клас з розпису різдвяних кульок. Відео - rai.ua Новини

Малюють та пригадують різдвяні свята з родиною. В Івано-Франківській обласній клінічній лікарні для захисників, які проходять лікування та реабілітацію провели майстер-клас з розпису різдвяних кульок. Військовослужбовець Андрій малює засніжені хатки. Зізнається, згадує засніжені поля, дитинство у бабусі, колядників і радість.

Захисник Олександр каже, такі заняття – розважають та відволікають від отриманих травм. Нестор прийшов на майстер-клас із компанію з Андрієм. У воїна поранення руки, тож малювати складно. Він може лише тримати кульку однією рукою. Тож розмальовує кульку в тандемі з пані Іриною: він тримає, вона – малює.

Організувала майстер-клас співробітниця Музею мистецтв Прикарпаття Юлія Паучек-Яворська в пам’ять про художника Михайла Тимчука. Саме він був першим, хто розписував кульки та проводив такі заняття. Юлія Паучек-Яворська розповідає, це не складно, головне – робити це з любов’ю.

Схожі заняття для захисників в обласній клінічній лікарні організовують часто. Зокрема, воїни виготовляли вироби зі шкіри, різноманітні аксесуари та багато іншого.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua