Онлайн TV FM радіо FM пауза

Міський голова Івано-Франківська відвідав захисників на Сході

screenshot 46 - Міський голова Івано-Франківська відвідав захисників на Сході - rai.ua Новини

Напередодні Дня Святого Миколая та Дня ЗСУ міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вирушив на схід до наших захисників та захисниць, щоби передати подарунки, відзнаки, теплий одяг та засоби для боротьби з ворогом.

«Відвезли дрони, як дрони-камікадзе, так і мавіки, іншу допомогу, яку веземо для 102-ї бригади. Зокрема і для бригади, і для 78-го батальйону нашої територіальної оборони. Хлопці вже більше як 1,5 роки захищають на Запорізькому напрямку, тому для нас дуже важливо, щоби ця підтримка була постійна. Ми стараємось на День Незалежності, на 1 жовтня, зараз до Дня Збройних сил України нагородити, подякувати за те, що вони боронять нашу Україну і ми маємо можливість мати український тил. Ми далі збільшуємо допомогу, в першу чергу, це дрони, щоби наші військові могли відбивати удари ворога, і атакувати ворога, щоби вигнати з нашої держави».

Розвідувальні та ударні дрони наразі є найзатребуванішим, що просять бійці на передовій. Також з настанням холодів та морозів вони потребують зимового одягу, розповідає голова ГО “Спілка волонтерів Прикарпаття” Ігор Лукинів

«Що хлопцям зараз потрібно: форма зимова, термобілизна, зимові шкарпетки, дрони-камікадзе. Багато дзвонять. Майже в усіх бригадах потрібні дрони камікадзе та мавіки».

Допомогу зібрано за списками потреб, які склали та надіслали наші захисники та захисниці.

«Вони можуть перетелефонувати, вони можуть написати офіційно листа. Все відбувається практично з коліс. Вони набрали на телефон: нам потрібно, нам треба умовно Мавік, нам потрібно ґумові чоботи, нам потрібні теплі речі, нам потрібні бушлати, потрібна обивка для бліндажів, потрібно те, те і те. Сітка потрібна для облаштування каркасів від дронів ворожих. І це зразу іде в роботу, відповідно вже закуповуємо і відвозимо», каже директор КП «Полігон ТПВ».

Захисники вдячні за підтримку. Та закликають вірити в наших воїнів і неодмінну перемогу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua