Онлайн TV FM радіо FM пауза

Голова ОВА закликає не тратити бюджетні кошти на нові святкові інсталяції

b4db3c7c0767514b6ce052804e3c9bdd xl - Голова ОВА закликає не тратити бюджетні кошти на нові святкові інсталяції - rai.ua Новини

Розпочинається сезон різдвяних та новорічних свят – другий рік поспіль в умовах повномасштабної війни. Тож, голова ОВА Світлана Онищук звернулась до голів територіальних громад Прикарпаття щодо купівлі і встановлення святкових інсталяцій:

«Кожна гривня сьогодні потрібна для наших оборонців, які дають відсіч ворогу на фронті, і у такий спосіб нам дозволяють працювати, нашим дітям ходити до школи, – дають можливість повноцінно жити. Докладаємо великих зусиль і для підсилення захисту нашого неба, що вкрай важливо взимку, коли ворог може активізувати атаки з неба».

Щоб наша інфраструктура вціліла, а мешканці Прикарпаття були зі світлом та теплом, на це потрібні також чималі фінансові ресурси. І допомога громад не буде зайвою.

Тож, у час війни голова ОВА закликає раціонально використовувати бюджетні кошти і не закуповувати ялинок, прикрас до них та різноманітної святкової атрибутики.

Звичайно, якщо громади придбали все це у попередні роки, або ж за кошти благодійників чи меценатів, то ніхто не забороняє встановлювати та прикрашати різдвяні ялинки і створювати для дітей святковий настрій.

А відзначення з пишними декораціями у нас будуть обов’язково – після Перемоги.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua