Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську нагородили аграріїв Прикарпаття. Відео

screenshot 49 - В Івано-Франківську нагородили аграріїв Прикарпаття. Відео - rai.ua Сюжети

Згідно з указом президента від 7 жовтня 1993 року  щорічно у третю неділю листопада відзначають день працівників сільського господарства. З нагоди цього дня в Івано-Франківську відбулося урочисте нагородження.

Вони своєю працею розвивають зовнішню та внутрішню економіку нашої держави. І попри усі виклики, спричинені війною, вони продовжували свою діяльність. За словами, директорки департаменту агропромислового розвитку Алли Хамчич, прикарпатським аграріям вдалося успішно завершити посівну кампанію навесні, а згодом зібрати чималий врожай.

«В оптимальні терміни наші аграрії завершили збирання ранніх зернових культур, картоплі, плодів, ягід. Обсяги виробництва зернових та зерно-бобових культур очікуються на рівні 830 тис тонн, картоплі зібрано зверх 1 мільйона тонн, плодів та ягід 55 тис тонн, ріпаку та соняшника відповідно 80 та 57 тис тонн».

Також, голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук наголосила, що держава постійно виділяє кошти та створює нові програми задля підтримки та розвитку сільського господарства на території Прикарпаття.

Загалом нагороди та привітальні листи отримало більше десятка працівників сільського господарства.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua