Онлайн TV FM радіо FM пауза

Серед дітей-сиріт організували конкурс малюнків до свята Миколая. Відео

screenshot 21 2 - Серед дітей-сиріт організували конкурс малюнків до свята Миколая. Відео - rai.ua Сюжети

В Івано-Франківську презентували виставку-конкурс малюнків дітей-сиріт до Миколая. Цьогоріч волонтери Мальтійської служби допомоги обрали 40 кращих рисунків. Їх розмістили на трьох локаціях. Переможці отримають спеціальні мистецькі подарунки. 

У своїх роботах передають біль за Україну та хвилювання за воїнів. В Івано-Франківську волонтери Мальтійської служби допомоги організували виставку-конкурс малюнків дітей-сиріт. З-понад п’яти сотень зображень – обрали 40 кращих. Їх розмістять на трьох локаціях.

Конкурс малюнків організували у рамках акції «Святий Миколай іде до сиріт». Цьогоріч доброчинці отримали понад пів тисячі листів до чудотворця. Керівник Мальтійської служби допомоги Роман Яручик каже, у більшості з них малеча просить у святого Миколая перемоги.

Оглянув роботи дітей-сиріт і керівник Франківського драмтеатру Ростислав Держипільський. Розповідає, з радістю погодились долучитись до ініціативи та розмістити малюнки у своєму приміщенні. Таким чином, популяризувати акцію та ще більше дітлахів зробити щасливими.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua