Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківців запрошують долучитись до традиційної акції “Святий Миколай іде до сиріт”. Відео

qoak4a c800x450x50px50p up f263861fb48dfff2ef7cc7227260c83d - Франківців запрошують долучитись до традиційної акції "Святий Миколай іде до сиріт". Відео - rai.ua Новини

Волонтери Мальтійської Служби Допомоги в Івано-Франківську проводять акцію «Святий Миколай іде до сиріт». Її мета – приготувати особисті подарунки та забезпечити дітей, які проживають в інтернатних закладах Прикарпаття речами найпершої необхідності.

Ось уже 27 рік поспіль доброчинці Мальтійської служби допомоги організовують благодійну акцію. Цього разу, каже волонтерка Вікторія Шульга, усе по-новому, адже Україна перейшла на новоюліанський календар. Відтак свято Миколая тепер відзначають 6 грудня. Тож листи до чудотворця вже написані, а подарунки – купуються.

Волонтерка зазначає, цього року, як і минулого, дітлахи просять про мир та перемогу. А от дороговартісні матеріальні речі, до прикладу телефони чи планшети, практично не згадують.

Уже чотири роки до цієї акції долучається жителька Івано-Франківська Ярина Надорожна. Каже, цього разу лист обрала її донечка. Відтак, придбали одяг та взуття для юнака, що навчається в 11 класі.

Листа з дитячими побажаннями можна отримати в офісі Мальтійської служби допомоги в Івано-Франківську. Також, доброчинців можна підтримати фінансово. Подарунки потрібно придбати до 24 листопада.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua